Entry
Doma, v barih, v restavracijah:
Ko majhna gostinska industrija postane velika, hladno postane njihov najboljši prijatelj v kuhinji!entry 2/3
Doma, dragoceni zaveznik.
Z Entry domov prinašate profesionalne zmožnosti naprave za hitro hlajenje. Preizkusite nove recepte, hranite živila dlje, prihranite čas pri pripravi posebnih jedi z dobrimi in svežimi sestavinami!


entry 3 / 5 / 7 / 10
Idealen partner za vsakega lastnika restavracije
Optimizira pripravo jedi in s tem uravnava porabo virov in delovne izmene osebja podnevi.
Entry je bistvenega pomena na strokovnem področju, od malih bistrojev do velikih gostinskih obratov, saj vam omogoča, da strankam služite s kakovostjo in hitrostjo.

Prednosti hladilne naprave
Shranjevanje hrane za daljša obdobja še nikoli ni bilo lažje!
Zahvaljujoč hitremu hlajenju in zamrzovanju vam Entry omogoča, da ohranite vse vrste hrane, kuhane ali surove, brez sprememb v njenih značilnostih in organoleptičnih lastnostih, z drastičnim zmanjšanjem mikrobne in bakterijske rasti. Ohranite kakovost svojih izdelkov v daljšem časovnem obdobju, razširite ponudbo za stranke in hitro servirajte jedi, ki so tako sveže, kot bi bile pred kratkim pripravljene.

Temperatura jedra
S svojo jedrno sondo Entry z izjemno natančnostjo in popolno avtonomijo nadzoruje tako hitro hlajenje kot zamrzovanje vaših izdelkov ter vedno zagotavlja najboljši rezultat.
Temperatura v celici
Entry omogoča izvajanje ročnih ciklov hitrega hlajenja in zamrzovanja, zaradi česar je mogoče hitro ohladiti steklenice ali izdelke, ki ne potrebujejo jedrnih sond.


Sestavljeni obroki
Entry vam pomaga pri pripravi sestavljenih jedi, kar pripomore k hitrejšem ohlajevanju izdelkov med izdelavo, zmanjšanju časa priprave in povečanju kakovosti jedi.
Garancija HACCP
Zagotavlja varnost vaših izdelkov. Entry spoštuje standarde HACCP in standarde bakterijske kontaminacije.


Optimizirajte delovni čas
Načrtujte realizacijo vaših jedi, ko so naprave manj zasedeni, ohladite, zamrznite in regenerirajte le, kadar je to potrebno. Uskladite delo v kuhinji tako, da zmanjšate ponavljanje enakih priprav živil in posledično povečajte produktivno učinkovitost. Zmanjšajte čas priprave za 30 – 50 %.
Varčevanje in zmanjševanje odpadkov
Sistem za hitro hlajenje in zamrzovanje omogoča vzdrževanje živil v brezhibnem stanju za dlje časa in drastično zmanjšuje ponavljanje istih priprav živil. Čas priprave se zmanjša do 50 % in se posledično poveča produktivnost.
