IZJEMNO HLAJENJE

Entry

Entry

Strasten. Strokoven.

Doma, v barih, v restavracijah:

Ko majhna gostinska industrija postane velika, hladno postane njihov najboljši prijatelj v kuhinji!

entry 2/3

Doma, dragoceni zaveznik.

Z Entry domov prinašate profesionalne zmožnosti naprave za hitro hlajenje. Preizkusite nove recepte, hranite živila dlje, prihranite čas pri pripravi posebnih jedi z dobrimi in svežimi sestavinami!

Normann Entry - 2 / 3
Normann Entry - 3 / 5 / 7 / 10

entry 3 / 5 / 7 / 10

Idealen partner za vsakega lastnika restavracije

Optimizira pripravo jedi in s tem uravnava porabo virov in delovne izmene osebja podnevi.

Entry je bistvenega pomena na strokovnem področju, od malih bistrojev do velikih gostinskih obratov, saj vam omogoča, da strankam služite s kakovostjo in hitrostjo.

Normann Entry - Saving and waste reduction

Prednosti hladilne naprave

Shranjevanje hrane za daljša obdobja še nikoli ni bilo lažje!

Zahvaljujoč hitremu hlajenju in zamrzovanju vam Entry omogoča, da ohranite vse vrste hrane, kuhane ali surove, brez sprememb v njenih značilnostih in organoleptičnih lastnostih, z drastičnim zmanjšanjem mikrobne in bakterijske rasti. Ohranite kakovost svojih izdelkov v daljšem časovnem obdobju, razširite ponudbo za stranke in hitro servirajte jedi, ki so tako sveže, kot bi bile pred kratkim pripravljene.

Normann Entry - Saving and waste reduction

Temperatura jedra

S svojo jedrno sondo Entry z izjemno natančnostjo in popolno avtonomijo nadzoruje tako hitro hlajenje kot zamrzovanje vaših izdelkov ter vedno zagotavlja najboljši rezultat.

Temperatura v celici

Entry omogoča izvajanje ročnih ciklov hitrega hlajenja in zamrzovanja, zaradi česar je mogoče hitro ohladiti steklenice ali izdelke, ki ne potrebujejo jedrnih sond.

Normann Entry - Temperature in cell
Normann Entry - Composed meals

Sestavljeni obroki

Entry vam pomaga pri pripravi sestavljenih jedi, kar pripomore k hitrejšem ohlajevanju izdelkov med izdelavo, zmanjšanju časa priprave in povečanju kakovosti jedi.

Garancija HACCP

Zagotavlja varnost vaših izdelkov. Entry spoštuje standarde HACCP in standarde bakterijske kontaminacije.

Normann Entry - HACCP guarantee
Normann Entry - Saving and waste reduction

Optimizirajte delovni čas

Načrtujte realizacijo vaših jedi, ko so naprave manj zasedeni, ohladite, zamrznite in regenerirajte le, kadar je to potrebno. Uskladite delo v kuhinji tako, da zmanjšate ponavljanje enakih priprav živil in posledično povečajte produktivno učinkovitost. Zmanjšajte čas priprave za 30 – 50 %.

Varčevanje in zmanjševanje odpadkov

Sistem za hitro hlajenje in zamrzovanje omogoča vzdrževanje živil v brezhibnem stanju za dlje časa in drastično zmanjšuje ponavljanje istih priprav živil. Čas priprave se zmanjša do 50 % in se posledično poveča produktivnost.

Normann Entry - Saving and waste reduction

DRUGI PRODUKTI

Več kot 20 let odličnosti v profesionalnem hlajenju in zamrzovanju živil!

Podjetje Normann je bilo ustanovljeno kot izraz odličnosti, ki izhaja iz uveljavljenih izkušenj na tem področju. Od leta 1995 načrtuje in proizvaja profesionalne naprave za hitro hlajenje živil, namenjene restavracijam, slaščičarstvu in industriji za proizvodnjo sladoledov.

Dokazano strokovno znanje, skrbna izbira najboljših tehničnih komponent in uporaba najnaprednejših tehnologij zagotavljajo visoko kakovostne izdelke, ki so pomembni zavezniki pri izpolnjevanju vseh potreb najbolj zahtevnih kuharjev.

Nortech app and touch-screen