IZJEMNO HLAJENJE

NORTECH

NORTECH

Izjemno hlajenje.

Odličnost v hitrem hlajenju in zamrzovanju za kakovost in organiziranost v kuhinji.

Nortech: Vsa moč, ki vam jo lahko da hlajenje.

Naprava s hitrim hlajenjem z visoko zmogljivostjo in nizko porabo.

Popolno ravnovesje hladilnih komponent in optimiziranja toplotnih tokov omogočajo, da Nortech zelo malo negativno vpliva na okolje. Zahvaljujoč dvajsetletnim izkušnjam pri načrtovanju in proizvodnji hladilnih naprav Nortech ponuja najboljše rešitve, ki so na voljo na trgu, kar zagotavlja visoko zmogljivost in nizko porabo energije.

Normann Nortech plus app and touch-screen
Normann Nortech GN trays 1/1 and EN 60x40 on a single, variable-capacity support.

GN police 1/1 in EN 60x40 na eni podpori s spremenljivo zmogljivostjo.

Celotna linija lahko poveča svojo zmogljivost zaradi novega koncepta na več ravneh. Police so zasnovane tako, da omogočajo enakomerno hkratno uporabo 1/1 polic Gastronorm ali EN 60x40 polic različnih višin, s čimer se poveča količina uporabe brez vplivanja na pretok zraka in vedno zagotavlja maksimalna učinkovitost naprave.

Normann Nortech products

Učinkovitost v vaši kuhinji zahvaljujoč tehnologiji Nortech

Normann Nortech plus app and touch-screen

Aplikacija Nortech in zaslon na dotik

Nortech: vsa moč v vaših prstih!

Aplikacija Nortech App je preprosto in intuitivno navigacijsko orodje, ki vam omogoča, da v celoti izkoristite moč in vsestranskost Nortecha. Zahvaljujoč 7-palčnem kapacitivnem zaslonu na dotik lahko enostavno upravljate vse funkcije hladilne naprave

Kuharska knjiga

Standardi Nortech, ustvarjalnost kuharja

Zahvaljujoč kuharski knjigi Nortech lahko uporabite številne priročne prednastavljene funkcije, jih uredite in shranite vaše spremembe ali pa ustvarite nastavitve za recepte po meri. Svoje recepte boste lahko znova in znova ponavljali, hkrati vam bodo zagotovljeni stalni rezultati, svojo kreativnost pa boste spreminjali v nove standarde odličnosti.

Normann Nortech plus cookbook
Normann Nortech plus cold cycles

Hladni cikli

Optimizacija organizacije v kuhinji

Nortech ponuja vrsto priročnih standardnih funkcij, ki zahvaljujoč prednastavljenim ciklom vsakomur omogočajo preprosto in naravno uporabo hladilne naprave.

Maksimalna prilagoditev

Vse prednastavljene cikle lahko prilagodite svojim potrebam in jih shranite v namenski kuharski knjigi Nortech.

Več faz na cikel

Zahvaljujoč možnosti nastavitve do treh faz za vsak cikel Nortech kuharju omogoča, da izrazi svojo ustvarjalnost in prilagodi vsako fazo.

Cikel »Cascade« s sondnimi jedri

Zahvaljujoč inovativnemu »kaskadnemu« ciklu vam Nortech omogoča istočasno hitro hlajenje ali zamrzovanje različnih vrst hrane. Cikel je sestavljen iz ene faze z neskončnim časom, ki omogoča poimenovanje posameznih sondnih jeder in vsakemu dodeli drugačno ciljno temperaturo, kar omogoča istočasno obdelavo izdelkov, ki potrebujejo različne temperature.

Jedrne sonde

Maksimalni nadzor in natančnost pri vsaki operaciji delovanju

Nortech uporablja do 4 jedrne sonde ali večtočkovno kabelsko sondo s 3 čitalnimi točkami

To omogoča resnično uravnavanje temperature pri vsaki operaciji, kar vam omogoča, da natančno dosežete pripravo vsakega živila v postopku in obenem opozorite upravljavca, ko je vsak izdelek pripravljen.

Normann Nortech plus cookbook
Normann Nortech plus cookbook

Nastavljivo prezračevanje

Izkoristite kar najbolje potencial naprave Nortech z nadzorom prezračevanja.

Ventilatorji Nortech zagotavljajo odlično delovanje in vam omogočajo tudi natančno umerjanje ravni hitrosti, kot je potrebno.

Prezračevanje med hitrim hlajenjem

Prezračevanje pospeši in optimizira proces hitrega hlajenja z enakomernim kroženjem hladnega zraka v votlini in obenem obkroži celoten izdelek. Prilagajanja hitrosti ventilatorjev omogoča obdelavo tudi najbolj občutljivih živil, kot so tista, ki se uporabljajo pri pecivih, kar vedno zagotavlja najboljši rezultat.

Čiščenje ozona

Nortech uporablja integriran ozonski generator za optimalno čiščenje votlin. Gre za napredno in neinvazivno tehnologijo, ki se prav tako uporablja na medicinskem področju in vam omogoča, da dosežete tudi področja, ki so težko dostopna, kar zagotavlja maksimalno higieno ter učinkovito odstranjevanje bakterij in vonjav.

Normann Nortech plus cookbook
Normann Nortech plus cookbook

Shranjevanje podatkov HACCP

Nortech deluje v skladu s standardi HACCP in omogoča shranjevanje in prenos vseh podatkov na USB ključ.

DRUGI PRODUKTI

Več kot 20 let odličnosti v profesionalnem hlajenju in zamrzovanju živil!

Podjetje Normann je bilo ustanovljeno kot izraz odličnosti, ki izhaja iz uveljavljenih izkušenj na tem področju. Od leta 1995 načrtuje in proizvaja profesionalne naprave za hitro hlajenje živil, namenjene restavracijam, slaščičarstvu in industriji za proizvodnjo sladoledov.

Dokazano strokovno znanje, skrbna izbira najboljših tehničnih komponent in uporaba najnaprednejših tehnologij zagotavljajo visoko kakovostne izdelke, ki so pomembni zavezniki pri izpolnjevanju vseh potreb najbolj zahtevnih kuharjev.

Nortech app and touch-screen