IZJEMNO HLAJENJE

NORTECH PLUS

NORTECH PLUS

Edinstvena izkušnja za kuhanje in hlajenje

Odličnost v hitrem hlajenju in zamrzovanju za kakovost in organiziranost v kuhinji.

Nortech: Vsa moč, ki vam jo lahko da hlajenje.

Naprava s hitrim hlajenjem z visoko zmogljivostjo in nizko porabo.

Popolno ravnovesje hladilnih komponent in optimiziranja toplotnih tokov omogočajo, da Nortech zelo malo negativno vpliva na okolje. Zahvaljujoč dvajsetletnim izkušnjam pri načrtovanju in proizvodnji hladilnih naprav Nortech ponuja najboljše rešitve, ki so na voljo na trgu, kar zagotavlja visoko zmogljivost in nizko porabo energije.

Normann Nortech
GN police 1/1 in EN 60x40 na eni podpori s spremenljivo zmogljivostjo.

GN police 1/1 in EN 60x40 na eni podpori s spremenljivo zmogljivostjo.

Celotna linija lahko poveča svojo zmogljivost zaradi novega koncepta na več ravneh. Police so zasnovane tako, da omogočajo enakomerno hkratno uporabo 1/1 polic Gastronorm ali EN 60x40 polic različnih višin, s čimer se poveča količina uporabe brez vplivanja na pretok zraka in vedno zagotavlja maksimalna učinkovitost naprave.

Normann Nortech app and touch-screen

Učinkovitost v vaši kuhinji zahvaljujoč tehnologiji Nortech

Normann Nortech app and touch-screen

Aplikacija Nortech in zaslon na dotik

Nortech: vsa moč v vaših prstih!

Aplikacija Nortech App je preprosto in intuitivno navigacijsko orodje, ki vam omogoča, da v celoti izkoristite moč in vsestranskost Nortecha. Zahvaljujoč 7-palčnem kapacitivnem zaslonu na dotik lahko enostavno upravljate vse funkcije hladilne naprave

Kuharska knjiga

Standardi Nortech Plus,
ustvarjalnost kuharja

Zahvaljujoč kuharski knjigi Nortech Plus lahko uporabite številne priročne prednastavljene funkcije, jih uredite in shranite vaše spremembe ali pa ustvarite nastavitve za recepte po meri. Svoje recepte boste lahko znova in znova ponavljali, hkrati vam bodo zagotovljeni stalni rezultati, svojo kreativnost pa boste spreminjali v nove standarde odličnosti.

Normann Nortech cookbook
Normann Nortech plus hot and cold cycles

Vroči in hladni cikli

Optimizacija organizacije v kuhinji

Nortech Plus ponuja vrsto priročnih standardnih funkcij, ki vsakomur omogočajo preprosto in naravno uporabo hladilne naprave.

Preberite več

Jedrne sonde

Maksimalni nadzor in natančnost pri vsaki operaciji

Nortech Plus uporablja do 4 jedrne sonde s kabelskim ogrevanjem ali večtočkovno kabelsko sondo s 3 čitalnimi točkami.

To omogoča resnično uravnavanje temperature pri vsaki operaciji – kuhanje, hitro hlajenje, zamrzovanje, ponovno pogrevanje, vroče/hladni mešani cikli – kar vam omogoča, da natančno dosežete pripravo vsakega živila v postopku in obenem opozorite upravljavca, ko je vsak izdelek pripravljen

Normann Nortech core probes
Normann Nortech plus electronic ventilation

Elektronsko prezračevanje

Izkoristite svoj Nortech Plus
z natančnim nadzorom prezračevanja.

Ventilatorji nove generacije Nortech Plus zagotavljajo večjo zmogljivost in manjšo porabo energije v primerjavi s standardnimi ventilatorji, kar vam omogoča natančno umerjanje ravni hitrosti, kot je potrebno. Prezračevanje med hitrim hlajenjem.

Prezračevanje pospeši in optimizira proces hitrega hlajenja z enakomernim kroženjem hladnega zraka v votlini, ki doseže celoten izdelek. Odstotek prilagajanja hitrosti ventilatorjev omogoča obdelavo tudi najbolj občutljivih živil, kot so tista, ki se uporabljajo pri pecivih, kar vedno zagotavlja najboljši rezultat. Prezračevanje med kuhanjem.

Možnost regulacije prezračevanja je bistvenega pomena tudi med kuhanjem, kjer povečanje ali zmanjšanje pretoka zraka v votlini določa popolno realizacijo določenih receptov. V kombinaciji z nadzorom vlažnosti in proizvodnje, regulacija ventilatorja postane temeljno in vsestransko orodje pri kuhanju pri nizki temperaturi.

Nadzor vlažnosti

Ultrazvočno razprševanje: mikrodelci za pravi nadzor vlažnosti v votlini.

Nortech Plus uporablja ultrazvočno razprševanje za ustvarjanje mikrodelcev vode in natančen nadzor želene vlažnosti v votlini, ne da bi to vplivalo na delovno temperaturo.

Nadzor vlažnosti v votlini.

Nortech Plus vam omogoča, da izberete želeni odstotek vlažnosti v votlini, ki je bistven v ciklih, kot so kuhanje pri nizkih temperaturah, vzhajanje in nadzorovano pogrevanje živil. V primeru operacije »Pripravljeno za postrežbo« mikrodelci ne zmočijo posode in porcije živil lahko takoj postrežete na mizo.

Normann Nortech plus Humidity control
Normann Nortech plus ozone sanitation

Čiščenje ozona

Maksimalna higiena, maksimalna varnost

Nortech Plus uporablja integriran ozonski generator za optimalno čiščenje votlin. Gre za napredno in neinvazivno tehnologijo, ki se prav tako uporablja na medicinskem področju in vam omogoča, da dosežete tudi področja, ki so težko dostopna, kar zagotavlja maksimalno higieno ter učinkovito odstranjevanje bakterij in vonjav

Shranjevanje podatkov HACCP

Nortech Plus deluje v skladu s standardi HACCP in omogoča shranjevanje in prenos vseh podatkov na USB ključ.

Normann Nortech plus HACCP data storage

DRUGI PRODUKTI

Več kot 20 let odličnosti v profesionalnem hlajenju in zamrzovanju živil!

Podjetje Normann je bilo ustanovljeno kot izraz odličnosti, ki izhaja iz uveljavljenih izkušenj na tem področju. Od leta 1995 načrtuje in proizvaja profesionalne naprave za hitro hlajenje živil, namenjene restavracijam, slaščičarstvu in industriji za proizvodnjo sladoledov.

Dokazano strokovno znanje, skrbna izbira najboljših tehničnih komponent in uporaba najnaprednejših tehnologij zagotavljajo visoko kakovostne izdelke, ki so pomembni zavezniki pri izpolnjevanju vseh potreb najbolj zahtevnih kuharjev.

Nortech app and touch-screen