Focotto

Soboben kamin za uživanje v vseh letnih časih

Ogenj na prostem

Idealna struktura za se sprostit ali pogret pred ognjem. Odličen je za aperitive, zato je Focotto pravi ambient za uživanje odprtih prostorov v vseh letnih časih, zaščiteni pred dežjem ali soncem.

Focotto, ki je na voljo v štirih modelih, je prilagodljiv po oblikah in materialih in s tem primeren tako za v naravna kot v urbana okolja.

Focotto - ogenj na prostem
Focotto Hugfire.

Hugfire

Ognjeni objem zunanjega grelca z visoko vidnim plamenom, ki deluje na plin (LPG), okrog katerega se lahko zbirajo ljudje – naj bodo prijatelji ali stranke, ki jih pritegneta svetloba in toplota ognja.

Prilagodljiv kamin

Druženje s prijatelji, gretje ob ognju ali kuhanje v družbi.

Fumotto je prilagodljiv kamin na kurjenje na drva, ki ga lahko svobodno postavite v katerokoli zunanje okolje.

Kamin se lahko obrača na dnu nad barvano ploščo, kar omogoča najboljše možno delovanje, saj je v zavetrju.

Focotto - Prilagodljiv kamin
Focotto - kamin na bioetanol

Kamin na Bioetanol

Conotto predstavlja sintezo med sodobnim izdelkom ter ogrevalnim sistemom in je prava rešitev za uživanje v svetlobi ognja in njegovi toplini, tako v notranjih kot zunanjih okoljih.

Njegove kompaktne dimenzije omogočajo največjo svobodo izbire pri postavitvi: prislonjen na tla, obešen kot slika ali nameščen na steno z ročico, kar omogoča spreminjanje njegove usmeritve.

Modularna kritina

Airoof je modularna kritina oziroma ambient, v katerem se združita linearnost in arhitekturna funkcionalnost. Omogoča vam ponovno odkritje užitka bivanja na prostem.

Ker je modularno razširljiv, je Airoof na voljo v treh modelih in različnih končnih obdelavah, ki mu omogočajo harmonično vključitev v vsak kontekst in okolje.

Focotto - Modularna kritina
Focotto - Varnost in kakovost

Varnost in kakovost

Vsi izdelki, ki jih razvija in prodaja podjetje Focotto, imajo oznako CE, kar potrjuje njihovo skladnost z varnostnimi in kakovostnimi zahtevami, določenimi v določbah Skupnosti.

Previdnostna kontrolna veriga je namenjena preverjanju, ali so v celoti izpolnjeni vsi potrebni pogoji, od faze načrtovanja do dajanja izdelkov v promet.

Izbira kakovostnih surovin, natančne faze obdelave in pozornost pri zagotavljanju trdnih in dolgotrajnih izdelkov so prednostna naloga podjetja pri izvajanju vsakodnevnih dejavnosti. Vse grelne naprave Focotto vsebujejo predelke za sisteme gorenja, zaščitene pred atmosferskimi agensi, kar preprečuje njihovo hitrejšo razgradnjo in nepravilno delovanje.