Vodilni proizvajalci točilnih avtomatov za vino na svetu
italian-border-bottom.jpg

VINSKI DEGUSTACIJSKI SISTEMI

Take your time
Take your wine

Kdor ljubi vino, je neizogibno tudi ljubitelj odkritja. Govorimo o užitku degustacije kot dejanje, ki ga narekuje želja po spoznanju in po okušanju, ki je kot trenutek nastajanja čustev. Ne glede na okus, se nam z zanimanjem prikazuje nova vinska etiketa – vidimo vino, ki nam govori o svoji kulturi in nam pove svojo zgodbo. To je duh, s katerim so bili ustvarjeni sistemi Enomatic®, ki vsem dajejo možnost obsežne izkušnje okusa in s tem zavestno izbiro, izdelano po svojem okusu.

IZDELKI

O nas

Podjetje enomatic®, ki je bilo po letih eksperimentiranja ustanovljeno leta 2002 v Toskani, je z revolucionarnimi inovativnimi sistemi za shranjevanje in postrežbo vina na kozarec revolucioniralo način pitja in obenem ponudilo veliko prednost vsem uporabnikom (potrošnikom, upraviteljem prizorišč, proizvajalcem vina).

Svetovno priznana blagovna znamka enomatic® ponuja široko paleto točilnih avtomatov za vino, ki so bili izdelani v Italiji, distribuirani pa so v več kot 70 državah.

Enomatic range /// Avtomati

enoone doppia - silzan.si
unica 4r  silzan.si
unica 8r - silzan.si

Enomatic range /// Kombinacije

enoone doppia - silzan.si
unica-4  silzan.si
unica 5 - silzan.si

Pametna inovacija

Okušati pomeni piti majhne količine, piti na zdrav način ter ceniti okus in intenzivne občutke, ki jih lahko prinese vino. Enomatic®, vodilni v svetu v sistemih degustacije vina na kozarec, je združil tehnologijo in tradicijo, da lahko vsakemu ponudi pravo rešitev in kar največ koristi za vsakogar.

Vino v kozarcu

Vsi ljubitelji vina so ljubitelji odkrivanja. Zanje je degustacija čustveno doživetje. Zanima jih vsaka nova etiketa, čakajo, da se jim vino predstavi in govori o sebi ter pove svojo zgodbo.

Znajti se na tako obsežnem in nenehno rastočem trgu ni enostavno in pri izbiri vina se pogosto prepustimo, da nas vodita bodisi privlačna etiketa ali nasvet nekoga.

Projekt enomatic® je nastal zato, da bi se čim bolje prilegal potrebam potrošnikov in upraviteljev prizorišč tako, da je revolucioniral način pitja in ponudil priložnost za organizacijo izkušenj, ki so narejene po meri in ki se vrtijo okoli degustacije na kozarec. To so naredili zahvaljujoč sistemu, ki je prilagodljiv, funkcionalen, priročen in cenovno ugoden za vsakogar.

Vino na kozarec