Take your time. Take your wine.

Izdelki

Spoznavanje sveta
vin

Kdor ljubi vino, je neizogibno tudi ljubitelj odkritja. Govorimo o užitku degustacije kot dejanje, ki ga narekuje želja po spoznanju in po okušanju, ki je kot trenutek nastajanja čustev. Ne glede na okus, se nam z zanimanjem prikazuje nova vinska etiketa – vidimo vino, ki nam govori o svoji kulturi in nam pove svojo zgodbo. To je duh, s katerim so bili ustvarjeni sistemi Enomatic®, ki vsem dajejo možnost obsežne izkušnje okusa in s tem zavestno izbiro, izdelano po svojem okusu.

Izbiranje po lastnem okusu

Na tako velik in vedno rastoči trg, kot je vinski trg, se ni tako enostavno orientirati. Pri izbiri vina se zgodi, da pogosto dovolimo, da nas vodi posebnost in zanimivost nalepke ali nasvet nekoga drugega, ali – da se izognemo napakam – kupimo najdražjo steklenico. Ampak to ni vedno dobro. V teh primerih nam izbira ne prinaša več zadovoljstva, temveč se znajdemo v dilemi. Zato smo si za cilj postavili ponovno izbiro, ker smo prepričani, da samo osebne izkušnje vodijo do izbire glede na kakovost.

Tehnologija v službi tradicije

Pri degustaciji se malo in zdravo pije ter ceni vse okuse in občutke, ki jih lahko prinaša vino. Enomatic, ki je bil vedno vodilni v proizvodnji sistemov za degustacijo vin, je ustvaril tehnologijo, ki sledi tradiciji, kar je tudi njegova filozofija. Gre za prestiž, tehnologijo in eleganco, ki dajejo dodatno vrednost tradiciji »made in Italy«.

Več kot 6000 lokalov na svetu ...