Take your time. Take your wine.

Programska oprema

Enomatic je za upravljanje delovanja sistemov kartic za vino ustvaril družino programske opreme "EnoSoft 2.0":
  • Card Generator
  • Basic
  • Professional
  • Multistore

Card Generator: je najpreprostejša programska oprema in ne zahteva omrežnih povezav med računalnikom in točilnim avtomatom. Omogoča izdelavo vinskih kartic za degustacijo, konfiguracijo (vina, odmerki, cene) in upravljanje sistemov.

Basic: preprosta, a močna programska oprema, ki omogoča napredno upravljanje točilnih naprav s povezovanjem v lokalno omrežje. Vsi postopki, izvedeni na sistemih enomatic®, se shranijo za statistične namene v zbirki podatkov (Microsoft Access). Možnost izdelave različnih vrst vinskih kartic za degustacijo.

Professional: napredna programska oprema, namenjena zahtevnim strankam, ki s posebnimi izvedbami omogoča hkratno upravljanje sistema enomatic® s strani več oseb (model Client/Server). Vsi postopki, izvedeni na sistemih Enomatic, se shranijo za statistične namene v zbirki podatkov (Microsoft SQL Server). Na tej različici je mogoče razviti prilagoditve za integracijo z drugimi sistemi upravljanja ali za uporabo kartic tretjih oseb.

Multistore: možnost implementacije realnosti z več prodajnimi mesti, ki omogoča izmenjavo informacij in vinskih kartic s sinhronizacijo s centralnim strežnikom »EnoCentral«.