Take your time. Take your wine.

Točilni avtomati

Enomatic® ponuja široko, inovativno in vsestransko paleto izdelkov za iskanje najboljše rešitve za potrebe strank, tudi zahvaljujoč modularnim sistemom z najsodobnejšo integrirano povezljivostjo.

VINO

enoone

Zaradi modularnosti, kompaktnosti in funkcionalnosti »plug & play« je ta hladilni sistem izjemno vsestranski v različnih situacijah.

Enoone - silzan.si
Unica 4/r - silzan.si

VINO

unica 4/r

Pametna modularnost, visoka zmogljivost, enostavnost uporabe, programska oprema in integrirana povezljivost naredijo ta model utelešenje tehnološke inovacije zadnje generacije. To so točilni avtomati za vino z nadzorovano temperaturo, zasnovani kot moduli, ki jih je treba integrirati in kombinirati – s tem se ustvari več modularnih kombinacij, ki zadovoljijo vse potrebe.

VINO

unica 8/r

Pametna modularnost, visoka zmogljivost, enostavnost uporabe, programska oprema in integrirana povezljivost naredijo ta model utelešenje tehnološke inovacije zadnje generacije. To so točilni avtomati za vino z nadzorovano temperaturo, zasnovanih kot moduli, ki jih je treba integrirati in kombinirati – s tem se ustvari več modularnih kombinacij, ki zadovoljijo vse potrebe.

Unica 8/r - silzan.si
Flute - silzan.si

Peneče vino

Flute 2

Prvi sistem, zasnovan, oblikovan in industrializiran za naravno ohranjanje »perlagea« in postrežbo penine na kozarec.